Hej och välkommen till min blogg! Jag arbetar som inredare på heltid och tankar om färg och form finns hela tiden med mig.Här samlar jag bilder, funderingar, tips och idéer som främst rör inredning & design men även andra händelser och föremål som intresserar och gör mig glad. Bilderna är mina egna om inget annat är angivet.
lördag 8 mars 2014
vi flätar en söndagsfläta
Idag trotsade vi solen en stund och blev inne för lite Zopfbak. I Schweiz bakar man dessa flätor på lördag för att njuta av på söndag. Nu har vi testad det för första gången och packat in en av flätorna för att gå bort på middag. Dessa äter man sedan med smör och eventuell med lite sylt om man så önskar. Vetemjöl, mjölk, jäst, smör, salt och lite socker är vad dessa typiskt schweiziska söndagsbröd innehåller.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
De ser goda ut Mia, kan du inte dela med dej av receptet?
SvaraRaderaSusanne