När vi bodde i Schweiz var April sparrismånaden. Alla restauranger ändrade menyerna, man tävlade i att skala sparris, ja en ända sparrisyra. Och de bara smälte i munnen. Här har jag försökt och försökt, men det har bara blivit trådigt.
Så igår knackade det på min dörr. Där stod bästa Karin med färsk sparris "nästan" från Schweiz. Hon visste att jag längtade. Ikväll avnjöts de med lufttorkad skinka och hollandaise. Det bästa på länge!
Oh my goodness - many years I don't have eaten asparagus ... but I love it sooooooooo ..... yummi ...... hmmmmmmmmmmmm ;)
SvaraRaderaOch vi har skördat under veckan och idag åt vi dom. Kan jag säga att det var gott! JA... det kan jag!!! Gott gott gott!!! :)
SvaraRaderaTrevlig Valborg!
Det ser väldigt gott ut!:D
SvaraRaderaHär blir det sparris med parmesan idag.
Trevlig Valborg!
Åh vad det ser gott ut! Kanske man skulle göra ett försök att odla egna... Kanske, kanske. Ha en fin Valborg!
SvaraRadera