1 st rödlök
3 st vitlöksklyftor
smör
200 gr färsk spenat
vatten
grönsaksfond
34 % creme fraich
tagliatelle
parmesan
buono!
Hej och välkommen till min blogg! Jag arbetar som inredare på heltid och tankar om färg och form finns hela tiden med mig.Här samlar jag bilder, funderingar, tips och idéer som främst rör inredning & design men även andra händelser och föremål som intresserar och gör mig glad. Bilderna är mina egna om inget annat är angivet.
Det enkla är oftast det godaste! Låter väldigt gott.:)
SvaraRaderaAbsolut! Jag minns när vi bodde i Schweiz och någon berättade att de skulle ha kokt potatis till middag. Jag tänkte tyst- och vad till. Nej bara en god olivolja, flingsalt, valnötter och den bästa brien.Där är potatisen av en annan värld, märkligt i ett pastaland. Nu odlar vi själva(pappa) den underbara knöl vid namn Charlotte. Och ja den är så god så den kan ätas ensam och allena utan vare sig fisk eller kött.
SvaraRadera