lördag 9 februari 2013

viking grace

I veckan åkte jag för första gången med Viking Lines nya färja Viking Grace. Och för er som är intresserade av inredning, design och belysning garanterar jag en 100000 % upplevelse.För inredningen står finska Vertti Kivi & Co och det har sannerligen inte sparats på krutet. Blogginläggen kunde bli många och långa härifrån. Nu var min riktiga kamera inte med och bilderna är av sämre kvalitet.

Inredningen är vågad, nästan futuristisk, syntetisk och starkt geometrisk. Den här restaurangen föll mig bäst i smaken, med sin lite mer nordiska prägel med trä och färger som blått och grönt och med bl a accessoarer från danska Ferm-Living, stolar från italienska Billiani och belysning i trä från spanska Marset. Här var för övrigt det mesta i möbel- och belysningsväg från Italien, Spanien, Sverige, England och Danmark. Finland var märkligt nog magert representerat. Eller så fann jag det bara inte.

1 kommentar:

  1. Det här var fint! Har lidit av lite kryssnings allergi på sistone men Grace måste man bara gå o kolla. Superfint. Har dom mässing någonstans - materialen som var överallt på kryssningsbåtar förut? Skulle vara kul att se hur dom använt den nu när den är i mode igen ;)

    SvaraRadera