lördag 29 oktober 2011

morgonmål från Schweiz



Onödigt onyttigt och nästan onödigt gott. I morse blev det butter-laugengipfeli till morgonmål, eller Cornetti di Sils al burro, så låter det bättre. Ibland, men bara ibland, önskar jag vi hade bott hundra kilometer längre ner i Schweiz. Då hade vi pratat italienska istället för grötig schweizertyska. Det hade varit så där fånigt elegantare.
Croissanterna som förståss är gjorda på smör är doppade i en speciell saltlag som gör de onödigt goda. En bra start på en bra lördag!

3 kommentarer:

  1. Hei Maria, takk for hilsen. Her var det mange fine bilder!
    Ja jeg falt pladask for den fiske stilne da jeg var i Helsinki halvannet år tilbake. Og etter det har det sneket seg inn mer og mer tre, grafiske stoffer og print. Jeg liker det sånn jeg, enkelt og rent med litt farge.
    Fint å finne deg, vi ses!

    SvaraRadera
  2. Ibland är det bara nödvändigt med det onödvändiga!:)

    SvaraRadera