söndag 23 oktober 2011

söndagsbilderIdag åkte Jani ner till Schweiz några dagar. Avis, nej vad är det? Han skall förvisso sitta på någon för mig tråkig kursbänk, men ändå. Jag hann i alla fall skriva ner lite önskningar om några ostar, viner och bröd. Det blir att njuta senare i veckan. Idag känns det som en perfekt dag att  gå i nattpaitan hela dagen, färglägga ett jobbprojekt och mumsa äppelpaj som blev över från gårdagens middagsgäster.


4 kommentarer:

 1. Mimmi Holmberg23 oktober 2011 23:24

  Hej Maria!

  Jäkla fin blogg du har..jättefina bilder, duktiga du :) Tänkt rådfråga dej om en sak...Har ett utebord av trä som är 'hemmabyggt' som jag tänkt måla vitt nästa sommar...men så såg jag ditt snygga svarta utebord, så nu fick jag lite ångest,haha...Jag har vita enkla klaffstolar till bordet. Är det nån fördel med nån av färgerna tycker du? eller är det bara tycke och smak..

  MVH Mimmi :)

  SvaraRadera
 2. I like this post.. i'm from italy.. and i foud this post so nice and Useful

  SvaraRadera
 3. Hej Mimmi,

  Kul att du tittar in! Ja allt handlar ju om tycke och smak. Men svart och vitt blandat upplevs som ganska hårt. Jag tror inte det är det just du är ute efter. Jag tycker du skall hålla dig till vitt, om du behåller stolarna vita. Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Ja, det blir nog vitt i allafall som jag tänkte från början...:)Tack,och ha en fortsatt bra dag!

  SvaraRadera