fredag 22 juli 2011

trädgårdsprojektet

Mellan båtutflykter och andra sommarnöjen har nu elen kopplats och pergolan blivit klar. En del växter har inhandlats, men jag konstaterar att det är många metrar som skall fyllas.

7 kommentarer:

 1. Jag fixade en rätt stor rabatt med strutbräken uppgrävd i skogen, randgräs som sprider sig i raketfart och daggkåpa från gräsmattan. Vill du ha så är det bara att komma hit och gräva upp randgräs, den är alldeles vild och gillar både sol och skugga. Det bästa med växter är när man kan dela med sig!

  SvaraRadera
 2. hej oj vad snyggt det blir. Vad är det för lampor? de är superläckra. Tack för inspirationen!

  SvaraRadera
 3. Well,Plants are so good for the air quality in your home. I also planted bonsai and flower pots at my home. I have always struggled a bit trying to display them and fit them into the decor.

  SvaraRadera
 4. Oj, så fint detta kommer att bli, jättefint! Jag ser fram emot fler bilder!

  Irene

  SvaraRadera
 5. Tack för alla kommentarer! Anna, jag kommer gärna och gräver upp lite randgräs.....vid tillfälle. Anonym, det är en lampa ur Bellalites sortiment. Har inte namnet på den men den har IPklass 44, så den tål väta. Själv har jag haft den inomhus under min trappa och har ännu inte bestämt mig för vad som skall hamna ute på terassen, men något i den här stilen...

  SvaraRadera
 6. Oh! Otroligt snyggt var det!

  SvaraRadera