tisdag 13 januari 2015

tack för mig!


Så kom jag då fram till att jag vill sätta punkt. Eller åtminstone ta en väldigt lång paus. Det som tidigare var ett skönt andningshål här på bloggen blev med tiden ett moment som gnagde. Och inläggen har blivit glesare och glesare. Min inredningsuppdrag har nu nått sin limit och jag känner att det egna företagandet tar all min kraft vad gäller kreativitet och visuella förmedlingar. Tack alla Ni som tittat in genom åren och lämnat fina kommentarer. Jag fortsätter däremot att uppdatera min firma och mina inredningsuppdrag på Facebook. Titta gärna in där!

                                                                        TACK!

Här kommer en bildkavalkad på de fem åren som gått. Det blev en hel del bilder. Det var allt från mammas hantverk och min design blandat med skärgårdsbilder..................


Det som först var tänkt att bara visa inredning och design blev till en hel del stämningsbilder med naturen som ledord.....många kollage och få bilder på familjen............


Men en del av inredning blev det ju förstås. Många i mörka svarta toner......

     

  
Och en del i lite ljusare toner.....


  

  

  


Men även lite färg.....


  

  


Och en del levande ljus...


Eller utsikten från vår altan....Ja och en hel del trädgård och uteliv förstås.....


  


  

     

   


Skulle gärna bloggat lite mer om mat, men tiden och tålamodet till det hittade jag sällan....


Nu hugger jag vi tag  i ett nytt stort projekt, där material och färgval säkert kunde lagts ut. Önskar er allt gott med lite skärgårdsbilder från vårt nya tillhåll, långt ifrån el, vatten och uppkoppling. Tack för mig!6 kommentarer:

 1. Tack själv! Din blogg har varit ett andningshål mitt i arbetsdagen. Nåt vackert att vila ögonen på en stund. Fantastiska bilder, färger och former! Lycka till med alla kommande projekt!
  //Mirre

  SvaraRadera
 2. Så synd, det hade varit kul att följa ert sommarstugebygge men kanske du återkommer då.
  Annars är det ju så att var sak har sin tid.
  Må gott
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Tack för alla fina bilder, du är en mästerfotograf och har ett öga som få!

  Mvh Åsa

  SvaraRadera
 4. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

  SvaraRadera
 5. Dina foton är jättesnygga!
  Fantastisk lägenhet! Jag älskar färger, särskilt de ljusa.

  Ha det så bra!

  SvaraRadera