måndag 7 oktober 2013

en udda färg
I naturen finns den överallt. Och just nu mer än någonsin. Efter kvällens promenad i strålande solsken ser jag gult överallt. Men sällan i inredningssammanhang. Själv har jag EN HEL kudde i gult. Och jag gillar den! Nu har jag även, för första gången, föreslagit en liten miniaccent i gult till en kund, vars vardagsrumsförslag presenterades förra veckan.


Fina höstkuddar från danska HAY och ett litet "mustard yellow moodboard" av egna bilder och lånade via. Och även om ni gillar det eller ej så är det mycket gult nu någon vecka framöver. Sedan kommer den långa, gråa, tråkiga november.....2 kommentarer:

  1. Gult är ljuvligt! Speciellt den där ockragula. Jag är just i färd med att färgsätta vår gamla nyinköpta gård i äggoljetempera och de gula nyanserna lockar.... Men är nog bättre som accent än till hela väggar. Den friskt höströda som finns på löven nu också tycker jag är underbar! Vi kanske borde våga lite mer inomhus trots allt, det skulle säkert pigga upp oss under trista, regniga vinterdagar.. Tack för en trevlig sida! /Emma

    SvaraRadera
  2. Vilket vackert moodboard Maria!
    Susane

    SvaraRadera