lördag 14 april 2012

det gröna just nuMan blir onekligen påverkad av alla färgnyanser som kommer och går. Just nu ser vi den här gröna nyansen överallt. Jag har svårt att sätta ett namn på den. Den har för mycket svärta i sig för att kallas mint, tycker jag. Men otroligt vacker till olika nyanser av brunt är den i alla fall, och till grått och till svart.....och som vanligt letar jag den ute i vår natur. De här bilderna hittade jag på den. Något dit åt.
övre bilder via Remodelista


4 kommentarer:

 1. Men vilka vackra foton! Grönt symboliserar för mig nydanande vår med all ny tillväxt, harmoni, energi som ger ett inre lugn. Härligt! Den "brända" mintfärgen känns väldigt mottaglig.
  Grattis, såg att du finns hos lokala tapethandlarn i Jomala! Det är väl inte fy skam :)

  SvaraRadera
 2. En av mina favoritfärger. Har en gammal tung hemmalagad klaffbyrå målad i den (namnlösa) färgen. En släktklenod från mannens sida. Mannen avskyr den och jag älskar den:) Tycker också det passar fint ihop med mörkt trä. Solig Söndag!

  SvaraRadera
 3. Ja bränd mintfärg låter väl bra. Det kör vi på!!

  SvaraRadera
 4. Den kan vara fin i rätt sammanhang men jag tror inte den hamnar hemma hos mig! Känns som jag gått igenom samtliga färger på färgskalan inklusive den här så jag passar! Fast de yngre suger ju åt sig allt som är nytt för dom så jag gissar att många där älskar den brända minten. Hyllorna på första bilden gillar jag dock och den första av dina växtbilder, så fin!
  Ha en fin vecka!
  Irene

  SvaraRadera